maanantai 16. helmikuuta 2015

22- vauvaponeja pitkästä aikaa ja onnistumisia

Heisut!

Tosiaan, ite menin Sasalla vaan lauantaina, jolloin se hevonen oli ihan järkyttävän hyvä! 
Ei olla iteksee menty ikinä lähellekkää yhtä kivasti, okei, en tiiä itestäni, mut ainakii Sasa oli ihan super! Keskityin siihen etten vedä sisältä ja Saran sanojen mukaan aina kun tekis mieli vetää sisältä käytän sisäpohjetta, ja se siis toimi niin hyvin, se koko hevonen muuttu! Vaikeempi laukkakii pysy pystyssä ja oli ihan super!

Lauantaina kävin vielä iltatallin tekemässä Ellin mukana Hakalassa, samalla sai Kata-vauva ekaa kertaa ihmisen selkään..  Elli on siis tän Katankaa puuhaillu paljon ja nyt sit kävin selässä. Eka oli neiti vähän että mitä kummaa, mentiin muutama kierros vaan kenttää ympäri talutuksessa. 

Sunnuntaina oli laskiaisrieha, johon mun piti vaan mennä Ellin seuraks kun se oli lupautunut taluttamaan Juvelia ja Venskua, mutta siihen jäin sitte ihan hurjaan työhän muutamat  taluttamaan ja pitämään parista pienemmästä kiinni..
Käytiin kotona ja mentiin sitten taas Hakalaan. Elli ja Minna ratsasti eka hepat jonka jälkeen otettiin taas Kata. 
Käveltiin nyt heti alusta asti jo yksin, ja pieni oli niin taitava! Muutama pysähdys tuli josta päästiin nätisti liikkeelle. Katan jälkeen otettiin tämä hirmuisen pieni Valma. Mä järkytyin, se poni oli niin pieni, siis ihan super pikkunen, pelkäsin et miten se litistyy.. 
Tämä vauva oli paljon reippaampi, vaikkei kyllä mitää sanonu painosta selässä, käveltiin pari kierrosta taluttaen taas kenttää ympäri.

Ite tykkään paljon enemmän Katasta, sellai hölmö mutta tuntuu silti tosi fiksulta! Ja ei onneks oo mitään pieninkään, ja se kimoutuu! Sitte no Valma.. Se on niin pikkunen, ja se on just vähän reippaampi, mutta silti Kata nyt menee jo, Kata oli heti sellanen tuitui-poni! 

Kata & Valma. Kamala vaan kun toi reisi leviää tossa Katan kuvassa...

Nyt ois nää pari pientä ponia tässä jos vähän puuhastelis, ja kesällä mahdollisesti vuotta vaanhempikin astuu mukaan. Ja sitten on se Sasa, jonka kanssa on nyt oikeesti kunnon motivaatio ja yritetää nyt kisoihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti